Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meglepetés: bár nyilván rendkívül kevesen hinnék, azért kedvenceink sem voltak mindig full glamourban. A valóság ettől jóval árnyaltabb, de most nem a Photoshop bejegyzésünk tárgya, hanem inkább a diákigazolvány-fotók és az évkönyv-képek. Mesél a sztárok fotóalbuma.

Megan Fox - A Transformers sztárja mokány, fiús kislány volt, nem sokat babázott vagy törődött a divattal, inkább a srácokkal focizott az udvaron. A szülei persze próbálták rábeszélni a hosszú hajra, de Megan ettől csajosabb frizurát nem volt hajlandó növeszteni. A sztár most is leginkább a pasik társaságában érzi jól magát…

Taylor Momsen - A pletykafészek 16 éves sztárja még nem is olyan régen volt szöszi apróság a Grincsből… pardon bocsánat, azonban ne feledjük, hogy a csaj már évekkel ezelőtt is felnőtt nőnek érezte magát, és magabiztosan közölte, hogy már 8 éves korában is pontosan tudta, mit akar, és óriási mázli, hogy nem ő kapta meg a Hannah Montana főszerepét, mivel valszeg perceg alatt kikészítette volna a stábot…

Beyonce Knowles - Beyo sokáig állította, hogy csúnya, kövér kislány volt, de ma már erre senki sem emlékszik. Sőt, hajlamosak vagyunk azt hinni, amolyan rút-kiskacsa-sztori ez az egész, hiszen tinikorára már nyoma sem volt annak a „püffedt, ronda Beyonce-nak, akit cipőkanállal tuszkoltak bele a szülei a nadrágokba” (!).

Amy Winehouse - Minő meglepetés, a botrányairól elhíresült, tehetségét két kézzel pazarló énekesnő az általános iskolai első farsangi bálon még nem volt alkoholista, és a kebleit sem pumpálta még óriásira. Csak egy kedves, borzas, gombszemű kislány volt, talán azóta nem láttuk ilyen tisztának a tekintetét.

Gwen Stefani - A kistini Gwen talán az az összes sztár közül, aki leginkább hasonlít felnőttkori önmagára. Oké, a kor divatos frizurája ma már megmosolyogtatja az embert, de azért még így is kedves lány benyomását kelti az egykori No Doubt-énekesnő.

Hayden Panettiere - A Hősök színésznője már tinikorában is az érettebb pasikat kedvelte, meg persze a sportot - de kizárólag az elegáns, finom szabadtéri tevékenységeket, mint például a lovaglás. Vlagyimir Klicskóval, az ukrán boxolóval talán ezt a hobbit is űzheti… :)

Katy Perry - Ő az abszolút popsztár-alkat, és ezt már kistini korában is szöszi frizurával és finom sminkkel hívta fel magára a figyelmet. A tanárok többször rászóltak, amiért alapozót és szemceruzát tett fel… ezzel együtt igazi divatikon volt, a ruhát vagy kiröhögték, vagy leutánozták társai. Általában pont ebben a sorrendben. :)

Rihanna - Riri helyes kiscsaj volt, és már diákigazolvány-képén is jól látszik, hogy már kora ifjúságától vonzódott az extrém frizurákhoz. Mi tagadás, mostanában azért jobban néz ki, a taréj áll neki a legjobban.

Dita Von Teese - Jó lenne azt hinni, hogy legalább Marilyn Manson glamour-modellként elhíresült exneje rút kiskacsa volt, de nem: meglepően cuki kislányként indult el annak idején a világba, bár akkoriban még hiányzott belőle az a tudatosság és becsvágy, ami napjainkban jellemző rá…

Scarlett Johansson - Kedves mosolyú, ám abszolút átlagos kislány volt az ifjú Scarlett: ez talán nem is baj, hiszen pontosan így kapott olyan szerepeket, ahol tehetségét mutathatta meg, nem pedig erotikus kisugárzását. No, később persze utóbbira is sor került…