Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Van egy olyan érzésem, hogy a pasiknak még valamikor az oviban tartottak egy külön foglalkozást, mely fő témája valahogy így hangzott: csajozni mindig, mindenhol, mindenképp kell. De az is lehet, hogy kódolva van DNS spiráljukba. Ettől függetlenül nem mindig jön nekik  össze. Itt most vicces, de éles bevetésen ne használd!!!

"A fekete lányt várják a DJ pultnál! Megtaláltuk a vizi-vidrádat!" - lehet oltári nagy hülyeség is, csak más legyen, mint a megszokott! (Fotó: Fotolia. com)

 

Ezt ne: Meghívhatlak egy italra?

Helyette: Leitathatlak?

Miért? Ezzel nem az alkoholizmust éltetjük, hiszen az nagyon nem NEON, de a meghívhatlak egy italra az, aminek hangzik. Veszel egy kis beszélgetési időt, hiszen adott esetben egy méregdrága koktél után nem illik csak úgy lelépni, íratlan szabály, hogy beszélgetni kell. Más kérdés, hogy a pasik keményen reménykednek benne, hogy a kiszemelt lány ettől fel is oldódik. Ez így legalább őszintén hangzik. Mondjuk azt, hogy bevállalós.

Ezt ne: Jajj, de szép az arcod/szemed/melled/feneked!

Helyette: Bocsi, hogy zavarlak, de az a hír járja, hogy egy ál-divatfotós szédíti itt a lányokat. Szerintem téged is megkörnyékezett, engem a CIA-tól küldtek, hogy védjelek meg benneteket…

Miért? Ha egy lánynak feltűnően szép az arca/szeme/melle/feneke, akkor azzal valószínűleg tisztában van, és rajtad kívül már másnak is feltűnt. Ilyetén módon pedig már halálba dicsérték, és sablonos. Az új, kreatív dumára bukunk.

 

Ezt ne: De jól táncolsz!

Helyette: Inkább ne mondj semmit!!!

Miért? Nyilván ezt akkor tudod megállapítani, amikor látod a kiszemeltet ropni. Amikor éppen jól táncolunk, élvezzük a zenét, azonosulunk vele. Ezért tök zavaró tud lenni, amikor épp a legnagyobb katarzis előtt valaki megkopogtatja a vállunkat ezzel a dumával. Várd meg, amíg kifulladunk, és leállunk. (Ugyanez a séma érvényes arra a szitura is, amikor épp a barátnőnkkel trécselünk elmélyülten.)

Ezt ne: Eljössz velem randizni?

Helyette: Anyukám, tegnap mesélt a Nagy Ő-ről. Nem pont ilyen volt, de azért eléggé tetszel.

Miért? Szégyen s gyalázat, de bírjuk, ha valaki nincs oda értünk, birizgálja az egónkat… Menjek veled randizni? Na neeeee mááár! Pontosan tudjuk, hogy ezt szeretnéd, nem kell külön az orrunkra kötni. Olyan ez, mint amikor valaki nem csomagolja be a karácsonyi ajándékot, és csak hozzád vágja, hogy tessék, szívből jön. Akkor az igazi, hogyha volt vele egy kis meló. Még ha ez szimpla külcsín, akkor is.