Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretnél szexi körmöket nyárra? Kövesd te is a trendet! Egyre divatosabb, ha csak a köröm fehér részét festik be valamilyen színnel. Válaszd ki a neked tetsző árnyalatot, mi pedig segítünk, hogy gyönyörűvé varázsold a kezedet.

fotó: Fotolia

Eszközök: körömlakklemosó, vatta, körömreszelő, áttetsző lakk (körömerősítő vagy töredezésgátló), sablon, 1 fehér vagy színes és 1 rózsaszín vagy bézs körömlakk.

Lépésről lépésre
1. Mosd le az előző körömlakkodat, ezzel a felesleges szennyeződést is eltávolítod! Reszelővel formázd a körmödet a kívánt formára! Áztasd a kezed langyos vízbe, ezután narancspálcikával told vissza a körömágyadat!
2. Áttetsző lakkal fesd be a körmödet! Ragaszd fel a sablonokat, és a választott színnel óvatosan kend be a körömvégeket! Hagyd, hogy teljesen megszáradjon, különben nem lesz egyenletes.
3. Szedd le a sablonokat, és az egész körmödet fesd át egy rétegben a rózsaszín vagy a bézs árnyalatú áttetsző lakkal. Végül egy színtelen rögzítsd a festéket, így tartósabb marad!

Tanácsok
Válassz nyári színeket, vagy olyan árnyalatokat, amelyek a legtöbb ruhádhoz passzolnak! Így elkerülheted, hogy például a kék lakk üsse a lila felsődet.
Ha díszíteni szeretnéd még a körmödet, ahhoz szerezz be speciális, vékony hegyű ecsetet! Ezzel könnyebben készíthetsz különböző formákat.
Körömlakklemosóba mártott fülpiszkálóval töröld le a felesleges körömlakkot, ha a bőrödre ment!