Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Figyelem: nehogy bárki is szó szerint vegye a címet! Amire ugyanis föl szeretné hívni a figyelmet, az csupán egy elég ijesztő(nek látszó) körömfestési trend - ami persze annál hatásosabb.

 

 

 

022210_magma

 

Azt sokan tudják, hogy léteznek mattító, selyemfényű és csillogó fedőlakkok, amelyeket a hétköznapi körömlakkra kenve különböző fényhatásokat érhetünk el. A repesztőlakkal - már legalábbis körömfestési vonatkozásban - viszont talán kevesebbek találkoztak. Amint az a fotón is jól látszik, két, teljesen különböző színű körömlakkot kell felhordani a körömre úgy, hogy az alapréteg tökéletesen megszáradjon. A felső rétegre viszont azon melegében kell felkenni a repesztőlakkot, ami széthúzza a festés felületét, és a repedéseken át előtűnik az alsó, más színű réteg.

 

 

 

El lehet játszani a technikával, készíthetünk antik körmöket, tengerparti nyaraláshoz igazi beach-hangulatot teremthetünk matt fehérrel és kékkel, vagy éppen borzolhatjuk a kedélyeket a fentihez hasonló, vulkánkitörést idéző műalkotásokkal. A lehetőségeknek csak a fantáziánk szabhat határt!