Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gumicsizma nálunk finoman szólva sem az előkelőség szimbóluma. Ahhoz viszont, hogy gumicsizmában járj, nem kell feltétlenül traktort is venned. :) Hiszen divatba jöttek! Mutatunk hát pár igazán komoly darabot.

 

A gumicsizma nyilván a lányok viselete, a pasik inkább nyomják az ágyat két hétig, minthogy normálisan felöltözzenek vagy ilyesmi. Mi, csajok viszont jó volna, ha védenénk magunkat a beázó cipőktől és vizes kabátoktól, mert irtó gyorsan tudunk összeszedni egy kellemes vesemedence-gyulladást, ami aztán komoly szövődményekkel járhat. A legjobb tehát, amit esőben/latyakban tehetünk, hogy beszerzünk egy cuki kis gumicsizmát, és amellett, hogy megóvjuk magunkat a csúnya betegségektől, még jól is szórakozunk.

 

A tippünk az, hogy a gumicsizmához válassz esernyőt is, sok gyártó szakosodott erre a kombóra, neten rendelhetőek rengeteg helyen. Angliában nagy keletje van a romantikus, country stílusú daraboknak, de mulatságos, állatmintás lábbelikből sincs hiány. Adunk egy kis ízelítőt az angolszász wellie-hagyományból, hátha megjön a kedvetek ehhez az „egészséges” beruházáshoz!