Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két zivatar között szinte fel sem tűnik lassan, hogy amúgy itt a nyár, úgyhogy amíg nem fordul jobbra az idő, legalább egy kicsit nézelődjünk a nyári sminkszerek piacán.

 

Mint minden idén, a MAC 2010-ben is jelentkezik egy nyári minikollekcióval. Idén ez hamisítatlan „strandkollekció” lett, két igen hangsúlyos alapszínre építve. Ez a két szín nem más, mint az olajzöld és a terrakotta - elsőre talán kicsit furcsa párosítás. Tény, hogy túl nagy variációs lehetőséget nem kínálnak, egy terrakotta smink elég borzasztóan tud kinézni a színek nagytöbbségével, így tippjeink szerint a sorozat zöl része kicsit menőbb lesz. A barna bőrű, nyár és ősz típusú lányok azonban bátran vállalhatják a terrakottát, rossz nem sülhet ki belőle - de nem árt ellenőrizni, biztos olyan jól mutat-e a narancsos sminkünk egy égszínkék bikinivel…(Hajszínre is tessék figyelni! Hidegvörös, padlizsán hajhoz TILOS a terrakotta!)

Ami a strandsminkre kevésbé vaduló lányokat illeti, számukra is van meglepi a kollekcióban: a nemrégiben bemutatott testolajakhoz és zselékhez hasonlóakat dobott ugyanis piacra a MAC is: testcsillám és bronzosító, ha esetleg mégsem menne olyan könnyen és egyenletesen az a fránya barnulás.

A csomagolások csudiszépek, szeretjük a színeket és a kagylós-csigás mintát - de vigyázat! A márkaboltokból igen neház vásárlás nélkül kijönni! :)