Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idén szinte alapkövetelmény egy-egy feltűnő harisnya, ha az ember lánya megjelenik valahol. Minden eddiginél látványosabb darabokban pompázhatunk, mutatjuk, melyek a legtrendibbek!

 

Az év nagy befutója a csipkemintás, díszített változat. Lehet rajta gyöngy, flitter, kagylóhéj, strassz: a lényeg, hogy a vádli roskadásig meg legyen pakolva mütyürökkel. (A minta és a kiegészítők miatt ezt a fazont meghagynánk vékony lábú lányoknak.)

Tavasszal inkább a neonszínek tombolnak majd, tónusban tartva a ruháinkkal: pinkre pink, kékre kék a jelszó! Vadabbak nyugodtan keverhetik a színeket, de 2-3 élénk árnyalatnál több egyszerre ne jelenjen meg a ruházatunkban!

A hatvanas évek divatjával együtt begyűrűztek a színes, geometrikus mintákkal díszített darabok is: egy-egy merész csík, pötty vagy paca a leglehetetlenebb helyeken igazán trendi most. Ne lepődj meg, idén még véletlenül sem divat a szimmetria!

A harisnyatartót imitáló harisnyanadrágok még mindig tartják magukat, a tavaszi szezon egész biztosan nem múlik el nélkülük. A tépett, lyukas, szaggatott is visszatér, matt, vastag fekete anyagokkal. Reneszánszát éli még a klasszikus, leheletvékony fekete harisnya is, a testszínű pedig olyan áttetsző és halovány, mintha semmi se lenne rajtunk. Nézzük!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.